Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
jabl.ko uvařila 14. 2. 2013 18:55 Čokoládový dort s Ganache 0 0 Zobrazit detail dort pro babičku Okomentovat
jabl.ko uvařila 14. 2. 2013 18:55 Čokoládový dort s Ganache 0 0 Zobrazit detail k Valentýnu Okomentovat
Půvabná Natálie Kočendová to před světovou soutěží neměla lehké. Zatímco tvrdě dřela a držela stravu, její přítel neodolal fastfoodům