KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
petram uvařila 20. 12. 2011 14:02 Cornflakes hromádky bez lepku a mléka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 20. 12. 2011 14:02 Cornflakes hromádky bez lepku a mléka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 20. 12. 2011 14:02 Cornflakes hromádky bez lepku a mléka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fleky se zelím jsou rychlé a levné. Křehké měkké zelí plné šťávy a kousek opečené uzeniny dají těstovinám výraznou chuť