Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
kucerova45 uvařila 17. 7. 2016 12:26 Cuketová polévka se zázvorem a citronem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 17. 7. 2016 12:26 Cuketová polévka se zázvorem a citronem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
10 foto Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
15 foto Seznamte se prvními soutěžícími Hell's Kitchen Česko. Brány Pekelné kuchyně se otevírají právě dnes