Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Anna Kocikova uvařila 24. 8. 2017 17:21 Cuketový koláč s brynzou, mozzarellou a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 24. 8. 2017 17:21 Cuketový koláč s brynzou, mozzarellou a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 24. 8. 2017 17:20 Cuketový koláč s brynzou, mozzarellou a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 24. 8. 2017 17:20 Cuketový koláč s brynzou, mozzarellou a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 24. 8. 2017 17:20 Cuketový koláč s brynzou, mozzarellou a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Jednoduchá valentýnská srdíčka podle Besky z MasterChefa: Moučník z listového těsta zvládnou i začátečníci