Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
krkovicka.x uvařil 27. 4. 2016 10:38 Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 27. 4. 2016 10:38 Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Ledové kaštany dříve stávaly 4 Kčs a byly větší. Co ještě se za 50 let existence slavné cukrovinky změnilo?