Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 4. 2016 12:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 954 kJ / 2 379 kcal
Bílkoviny203,73 g
Tuky152,22 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 521 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy9,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 4. 2016 20:15

:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2016 23:09

Mńam!! Krkovice je fakt super maso. U nás vždycky první pryč z poloviny prasete :-D

mika59 mika59

27. 4. 2016 17:46

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička na červeném víně krkovice s divokého divokého prasete vepřové maso, sušená rajčata, hřiby krkovička z divokého prasete ďábelská krkovice krkovička na víně krkovice z divokého prasete kuře na na hřibech a na na víně krkovicka na zelenine cervenem vine krkovice na zelenině recepty krkovička nahřibech krkovice na červeném víně hovezi na vine a hribech pečená vepřová krkovice na hřibech divoke prase krkovice recepty hovězí na hříbech recept priprava krkovicky z divokeho prasete

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, koření divoké, houby, feferonka čerstvá, vývar vepřový, víno červené, pepř, mouka hladká

TopRecepty.cz

Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lgyV