Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
janatka uvařila 28. 3. 2014 11:53 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail naše mňamka Okomentovat
zizala uvařila 15. 1. 2014 18:37 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizala uvařila 15. 1. 2014 18:37 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail selský hrnec Okomentovat
zizala uvařila 15. 1. 2014 18:37 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat