Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
janatka uvařila 28. 3. 2014 11:53 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail naše mňamka Okomentovat
zizala uvařila 15. 1. 2014 18:37 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizala uvařila 15. 1. 2014 18:37 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail selský hrnec Okomentovat
zizala uvařila 15. 1. 2014 18:37 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu
Pozor na záměnu mletého a mělněného masa: Mají jinou chuť, složení a mnohdy i kvalitu. Navíc se nehodí na stejné vaření