Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Jak skladovat jahody? Pokud je během dvou dnů neplánujete zpracovat, dejte je zamrazit. To má ale svá pravidla
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
janatka uvařila 28. 3. 2014 11:53 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail naše mňamka Okomentovat
zizala uvařila 15. 1. 2014 18:37 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizala uvařila 15. 1. 2014 18:37 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail selský hrnec Okomentovat
zizala uvařila 15. 1. 2014 18:37 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat