Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
srettka uvařila 17. 2. 2013 17:57 Dezert s mascarpone a jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 17. 2. 2013 17:57 Dezert s mascarpone a jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 17. 2. 2013 17:57 Dezert s mascarpone a jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch