Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
Bibinka uvařila 29. 1. 2013 17:22 Dietní tuňákový salát 0 0 Zobrazit detail Dietní tuňákový salát Okomentovat
Bibinka uvařila 29. 1. 2013 17:21 Dietní tuňákový salát 0 0 Zobrazit detail Dietní tuňákový salát Okomentovat
7 foto Chlebíčky, karafiáty, ruská vejce, spousta alkoholu a rakvičky se šlehačkou aneb Jak se u nás dřív slavil MDŽ
13 foto Uzenář David Plzák radí, jak správně připravit škvarky: Důležitý je výběr sádla, správný hrnec i trpělivost, říká
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou