Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
poslirecept uvařil 2. 1. 2025 09:04 Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 2. 1. 2025 09:04 Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 2. 1. 2025 09:04 Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 2. 1. 2025 09:04 Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úžasný křehký jahodový koláč s rebarborou a mandlemi: Vláčné těsto s kombinací sladkých i kyselých chutí, které se prolínají
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem