Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
milan.pohy uvařil 31. 10. 2025 11:23 Dršťková polévka z předvařených drštěk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 6. 2022 12:09 Dršťková polévka z předvařených drštěk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 16. 4. 2021 21:08 Dršťková polévka z předvařených drštěk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cekrops uvařil 4. 4. 2014 18:04 Dršťková polévka z předvařených drštěk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cekrops uvařil 4. 4. 2014 18:04 Dršťková polévka z předvařených drštěk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cekrops uvařil 4. 4. 2014 18:04 Dršťková polévka z předvařených drštěk 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim
Holka u plotny radí: Tuniský salát mechwia z pečených paprik a rajčat příjemně osvěží i zasytí, navíc je na přípravu snadný