Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Marie Svarcova uvařila 29. 2. 2024 07:10 Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky
7 foto Nejlepší dárek pod stromeček? Kniha! Kuchařky s rodinnými recepty nyní pořídíte s 50% slevou, která se nebude opakovat