Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
rozmarynaH uvařila 10. 5. 2013 13:49 Drůbeží játra se zeleninou – pikantní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rozmarynaH uvařila 10. 5. 2013 13:47 Drůbeží játra se zeleninou – pikantní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rozmarynaH uvařila 10. 5. 2013 13:44 Drůbeží játra se zeleninou – pikantní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tvarohové noky se žahourem jsou hotové do 20 minut a chutnají fantasticky. Borůvková omáčka se dá zahustit strouhaným perníkem
Vánoce v době Karla IV.: V podhradí se jedly placky s medem a kaše, na hradě se servírovali pečení drozdi a vlaštovky