Drůbeží játra se zeleninou – pikantní

rozmarynaH Kuchařka: rozmarynaH

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Pokrmy z vnitřností 16 názorů

Suroviny

300 g očištěných drůbežích jater
0,5 pórku
4 ks cherry rajčátek
0,5 větší cibule
1 menší čerstvá feferonka
0,5 kvalitní klobásy
červená paprika cca 0,25
4 plátky slaniny
2 stroužky česneku
1 PL ostrého kečupu
2 ČL balzamikového krému
sůl (jen trochu)
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do pánve nakrájíme na kostičky slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a na malé kousky pokrájenou feferonku, papriku, rozdrcený česnek a klobásu na půlkolečka.

  2. Vše osmažíme a pak přidáme pokrájená kuřecí játra, pokrájený pórek a smažíme 5 minut.

  3. Pánev odstavíme, přidáme kečup a balzamikový krém a opravdu jen špetku soli a vše promícháme a necháme pár minut spojit všechny chutě.

    Játra měla jemně ostrou báječnou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 177 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Drůbeží játra se zeleninou – pikantní

Předchozí 1 2

Tématické fráze: restovaná játra se zeleninou drůbeží játra na zelenině pikantní játra játra se zeleninou drubezi jatra na porku drůbeží játra pikantní kuřecí játra se zeleninou kuřecí játra se zeleninou recept na drůbeží játra na zelenině pikantní restovaná játra pikantni kureci jatra na zelenine pikantní kuřecí játra játra na zelenině pikantní vepřová játra se zeleninou recepty na drůbeží játra na zelenine drubeží játra recepty recept na jatra se zeleninou drůbeží játra na cibulce a pórku drůbeží játra recept přírodní játra se zeleninou