Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
Čatní: Nekonečně variabilní záchrana při nadúrodě zeleniny či ovoce se hodí k masu i sýrům a takhle snadno se dělá
Merylas uvařila 16. 6. 2025 07:51 Dušená krkovice s kedlubnovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 2. 7. 2009 11:34 Dušená krkovice s kedlubnovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 2. 7. 2009 11:06 Dušená krkovice s kedlubnovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Colin Firth miluje arabské mezze a sám připravuje indická jídla, třeba tohle kuře tandoori
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí
Pěstování rajčat na balkoně? Ven až po třech zmrzlých a pak to chce správnou zálivku i každodenní péči, aby byla úroda bohatá