Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Marie Svarcova uvařila 13. 1. 2023 07:41 Dušené vepřové ledvinky s vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 13. 1. 2023 07:41 Dušené vepřové ledvinky s vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladké bramborové taštičky jako od babičky: Plněné povidly s voňavým perníkem, sypané mákem a polité máslem chutnají božsky
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici
Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Moshe 15 min