Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
varilamyskakasicku uvařila 18. 8. 2012 19:36 Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 8. 2012 19:36 Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 8. 2012 19:35 Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 8. 2012 17:31 Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 8. 2012 17:24 Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 8. 2012 17:24 Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co s nespotřebovanou cibulí: Trvanlivost prodlouží máslo, alobal i speciální balení. Cibuli lze také bez obav zamrazit
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 petdoly 60 min