Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
radiator uvařila 4. 12. 2015 14:25 Dvoubarevné krokety se špenátem a sázeným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 4. 12. 2015 14:10 Dvoubarevné krokety se špenátem a sázeným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 4. 12. 2015 14:10 Dvoubarevné krokety se špenátem a sázeným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Celerová pomazánka: Lehce pikantní pomazánku s jemně nakyslou chutí dovede k dokonalosti poctivá domácí majonéza