Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Anna Kocikova uvařila 25. 4. 2023 15:43 Fazole na uzeném vepřovém boku a rajčatech 0 0 Zobrazit detail S volským okem a vařenou uzenou krkovicí Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 25. 4. 2023 15:43 Fazole na uzeném vepřovém boku a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky