Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole na uzeném vepřovém boku a rajčatech

Fazole se řadí mezi nejčastěji se vyskytující luštěniny u nás. Pokrmy z nich jsou výživné a zpravidla "chlapské". Tato verze přípravy bílých fazolí zahrnuje také rajčata a uzený bok. S čerstvým chlebem a volským okem máte raz dva hotovou večeři.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 4. 2023 17:43

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 936 kJ / 702 kcal
Bílkoviny24,13 g
Tuky57,34 g
Vláknina11,83 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,00 g
Sacharidy19,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Uzený bůček můžeme nahradit nožkou dobré domácí klobásy a pikantnější fazole fazolemi v rajčatové omáčce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 4. 2023 19:45

Marie Svarcova: Děkuji Maruško:-KPochvala mě moc potěšila:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 4. 2023 08:49

:-)<3:yes::yes: Také u nás velmi oblíbené, dobře jsi navařila a krásné foto:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fazole červené v chilli, rajče celé loupané, bok uzený, cibule, olej, česnek granulovaný, koření provensálské, voda, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Fazole na uzeném vepřovém boku a rajčatech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kr1lJ