Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Hitem léta je džem z melounových slupek: Snadná příprava a sladká karamelizovaná chuť potěší úplně každého
Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Merylas uvařila 29. 5. 2021 12:35 Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným 0 0 Zobrazit detail Použila jsem domácí sterilované fazolky. Okomentovat
Ivusa uvařila 27. 12. 2011 16:40 Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zapečená plněná cuketa: Kvalitní mleté maso je základ, chuť dodají provensálské bylinky a česnek, výrazné aroma strouhaný sýr