uvařila 29. 5. 2021 14:35
Použila jsem domácí sterilované fazolky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 5. 2021 14:35
Použila jsem domácí sterilované fazolky.
hovězí zadní, fazolky sterilované, smetana ke šlehání, máslo, mouka hladká, vývar masový, cukr, sůl, ocet
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Jak vybrat dřez na nádobí? Nejpraktičtější je nerez, ale kuchyni dodá šmrnc keramika
Hrníčkové jahodové koláče: Zkuste tradiční spojení s jogurtem, nebo netradiční s tapiokou
Císař Ferdinand Dobrotivý: Na stole měl silný vývar, delikátní foie gras nebo račí ocásky s omáčkou ze šampaňského