Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
danielle72 uvařila 27. 1. 2015 10:36 Fazolky se smetanou, olivami, sušenými rajčátky a "Štíhlými nudlemi" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 27. 1. 2015 10:35 Fazolky se smetanou, olivami, sušenými rajčátky a "Štíhlými nudlemi" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly