Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Meszarosovabolya uvařila 20. 11. 2010 10:19 Fazolová polévka se zeleninou a strouháním 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 20. 11. 2010 10:16 Fazolová polévka se zeleninou a strouháním 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo