uvařila 20. 11. 2010 11:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2010 11:19
fazole barevné, mrkev, petrželka kořenová, celer, nať petrželová, cibule, česnek, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, pepř mletý, vejce, mouka polohrubá, olej, voda
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou
Nejlepší dortový korpus: Poradíme vám, jak postupovat, aby se vždycky povedl na jedničku!