Karlovarský knedlík na jistotu: Díky pečení v troubě se nerozpadne a jeho křupavé okraje vás nadchnou
Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
Jak dlouho vydrží nepečené cukroví? Záleží na surovinách. Některé druhy je třeba sníst hned, ty s alkoholem do tří týdnů
JanaDorazinova uvařila 15. 1. 2012 11:43 Fazolové lusky s česnekem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 1. 2012 11:43 Fazolové lusky s česnekem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 1. 2012 11:43 Fazolové lusky s česnekem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Biskupský chlebíček podle receptu Josefa Maršálka: Vláčný díky máslu a nadýchaný sněhem z bílků chutná dokonale!