Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
JanaDorazinova uvařila 1. 2. 2012 11:38 Filet z mořské štiky s celerovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 1. 2. 2012 11:38 Filet z mořské štiky s celerovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 1. 2. 2012 11:38 Filet z mořské štiky s celerovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Holka u plotny radí: Tomuhle mazanci v naší rodině nikdo neodolá. Voní vanilkou, je krásně nadýchaný a ozdobí každý stůl
Jednoduché mechové cupcakes: Recept na sladké mini dortíčky, které vás dostanou svou barvou a úžasnou chutí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků