Jak na plněné moravské knedle s jahodami podle šéfkuchaře Honzy z restaurace Kamin. S perníkovým posypem chutnají skvěle
Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
JanaDorazinova uvařila 1. 2. 2012 11:38 Filet z mořské štiky s celerovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 1. 2. 2012 11:38 Filet z mořské štiky s celerovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 1. 2. 2012 11:38 Filet z mořské štiky s celerovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladká mléčná rýže: Skvělou snídani lehce připravíte jen ze 3 surovin. Díky správnému výběru rýže bude nádherně krémová