Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
Madla Novak uvařila 4. 9. 2016 06:25 Fofr lasagne s pórkem, špenátem a lučinou 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
Madla Novak uvařila 4. 9. 2016 06:25 Fofr lasagne s pórkem, špenátem a lučinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 4. 9. 2016 06:25 Fofr lasagne s pórkem, špenátem a lučinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Whisky amerického západu 19. století chutnala jako petrolej a kovbojové jí říkali lak na rakev nebo zamotané nohy
Dokonalá třešňová bublanina je plná šťavnatého ovoce: Vláčný moučník z třeného těsta potřebuje i dobrou formu