Anglické palačinky: Rozehřáté máslo dejte do těsta a nechte ho odstát půl hodiny. Palačinky opékejte třeba i nasucho
Blesková polévka s vaječnou jíškou dokonale zasytí. Přitom stačí jen pár ingrediencí a na stole je během pár minut
Madla Novak uvařila 4. 9. 2016 06:25 Fofr lasagne s pórkem, špenátem a lučinou 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
Madla Novak uvařila 4. 9. 2016 06:25 Fofr lasagne s pórkem, špenátem a lučinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 4. 9. 2016 06:25 Fofr lasagne s pórkem, špenátem a lučinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Makový dort podle Kristýny z Peče celá země zvládne každý: Voní levandulí a skvěle chutná po borůvkách
6 foto Historie a lidé kolem pražské kavárny Slavia: Na absintu si tady pochutnával Seifert, na kafe sem chodili i Werich a Horníček