Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
dextra uvařil 9. 7. 2009 08:15 Houbová omáčka 0 0 Zobrazit detail Houbová omáčka s masem a rýží Okomentovat
cathleen uvařila 19. 3. 2009 07:24 Houbová omáčka 0 0 Zobrazit detail Ochutila jsem troškou česneku.... Okomentovat
Mojmír I.: První vládce Velkomoravské říše měl na talíři vepřové z volně pobíhajících prasat a jídlo zapíjel moravským vínem