Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
magdalenka uvařil 24. 10. 2017 14:38 Houbová omáčka se smetanovou záklechtkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 23. 10. 2017 17:08 Houbová omáčka se smetanovou záklechtkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 23. 10. 2017 17:08 Houbová omáčka se smetanovou záklechtkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně naložit zelí? Poradíme, čím zajistíte perfektní chuť i příjemnou křupavost, aby byl výsledek dokonalý
Z kulinární historie: Čínská kuchyně má 18 tisíc let dlouho tradici, ale rajčata a pro ni typické chilli papričky přinesli až Evropané