Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
1974andrea uvařila 15. 8. 2012 09:15 Houbové palačinky se sýrem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 15. 8. 2012 09:14 Houbové palačinky se sýrem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 15. 8. 2012 09:14 Houbové palačinky se sýrem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 15. 8. 2012 09:14 Houbové palačinky se sýrem a rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat