Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Bahula uvařila 29. 12. 2014 11:51 Hovězí kousky na žampionech a majoránce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 22. 10. 2014 18:59 Hovězí kousky na žampionech a majoránce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 22. 10. 2014 18:59 Hovězí kousky na žampionech a majoránce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ladislav Špaček poradil, jak se chovat na vánočních návštěvách: Dámám přineste květinu, poznejte, kdy odejít, nezouvejte se
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák