Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
Ozzákova kuchařka aneb Majonézovej masakr, pivní palivec, rozšmelcovanej vepř a další recepty, co vás dostanou do kolen
Recept na slepované linecké podle cukráře Skály: S pikantním ovocným džemem chutná božsky a ani nepotřebuje uležení
JanaDorazinova uvařila 10. 8. 2012 21:32 Hovězí maso v zeleninovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 8. 2012 21:32 Hovězí maso v zeleninovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 8. 2012 21:32 Hovězí maso v zeleninovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 8. 2012 21:32 Hovězí maso v zeleninovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat