Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Eliza uvařila 3. 7. 2012 11:04 Hovězí nudličky na smetaně, kedlubnách a karotce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 7. 2012 11:04 Hovězí nudličky na smetaně, kedlubnách a karotce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 7. 2012 11:04 Hovězí nudličky na smetaně, kedlubnách a karotce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajská omáčka s karbanátkem: Oblíbené jídlo v jednodušší a rychlejší variantě se šťavnatým a měkoučkým masem