Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
janky3 uvařila 12. 11. 2020 18:39 Hovězí pečeně na šalvěji a česneku se slzovkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janky3 uvařila 12. 11. 2020 18:39 Hovězí pečeně na šalvěji a česneku se slzovkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janky3 uvařila 12. 11. 2020 18:39 Hovězí pečeně na šalvěji a česneku se slzovkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janky3 uvařila 12. 11. 2020 18:39 Hovězí pečeně na šalvěji a česneku se slzovkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou: Šťavnatému a dokonale měkkému masíčku dodají olivy středomořský šmrnc