Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
Lilith-Isa uvařila 25. 6. 2012 12:02 Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 25. 6. 2012 12:02 Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Houbová směs dodá bramborovým plackám jedinečnou chuť: Díky kmínu budou krásně vonět, přitom příprava zabere jen chvíli
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi
Špenát na 5 různých způsobů: V palačinkách plněných svěží tvarohovou náplní a šunkou chutná fantasticky