Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
veronika_straka uvařila 6. 4. 2025 16:46 Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 27. 3. 2025 11:23 Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 27. 3. 2025 11:23 Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co si dát v Salcbursku pod sjezdovkou? Klasikou jsou noky, na odvážné čeká zelná polévka se zvláštními knedlíčky