Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
mika59 uvařila 1. 12. 2018 13:57 Jablkový salát s medem, ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 12. 2018 12:49 Jablkový salát s medem, ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 12. 2018 12:49 Jablkový salát s medem, ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky
Hanušky aneb Bramboráky z Českého ráje: Voní česnekem a majoránkou, křupavost jim dodá jedna nezvyklá ingredience