Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
mika59 uvařila 1. 12. 2018 13:57 Jablkový salát s medem, ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 12. 2018 12:49 Jablkový salát s medem, ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 12. 2018 12:49 Jablkový salát s medem, ořechy a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalé květákové placičky: Na povrchu jsou krásně křupavé, uvnitř jemné a plné chuti, důležité je správně uvařit květák
11 foto Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit
27 foto Čardáš, guláš a fronta na fantastický langoš za 100 Kč: Na pražské náplavce se koná maďarský festival Náplavkőőő