Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
marepavla uvařila 1. 3. 2015 13:09 Jahelnik s kokosem a mákem 0 0 Zobrazit detail hotovy kolac Okomentovat
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu
Bramborová tortilla s chorizem a žampiony (Tortilla de patatas) Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 1974andrea
Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Anna Kocikova 60 min