Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Anna Kocikova uvařila 31. 7. 2015 18:23 Jahodová zmrzlina s červenou řepou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 31. 7. 2015 18:23 Jahodová zmrzlina s červenou řepou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
25 foto Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“