Perfektní včelí úly pouze ze 3 surovin podle Petry z MasterChefa: Příprava je snadná, navíc se obejdete bez másla
Pudinkové cukroví si zamilujete: Je jemnější než linecké, chutná výborně, je vláčné do dvou dnů a hotové raz dva
Nejlepší vánoční punč: Zahřeje kombinací rumu a červeného vína, voní citrusy a chybět v něm nesmí ani skořice
JanaDorazinova uvařila 7. 6. 2014 11:17 Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 4. 6. 2014 15:11 Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 4. 6. 2014 15:11 Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 4. 6. 2014 15:10 Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 4. 6. 2014 15:10 Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 4. 6. 2014 15:10 Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hitem léta je džem z melounových slupek: Snadná příprava a sladká karamelizovaná chuť potěší úplně každého
Retro okénko: Sýrové rolády bývaly kdysi hitem všech oslav. Ale oblíbené jsou stále a takhle snadno se připravují