Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
mekkejla uvařila 5. 11. 2013 13:02 Játrová paštika s brusinkovým želé 0 0 Zobrazit detail ingredinece na želé Okomentovat
mekkejla uvařila 5. 11. 2013 13:02 Játrová paštika s brusinkovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Maso překvapí úžasnou šťavnatostí a výraznou chutí s nádechem pikantnosti