Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
Jak usmažit vinnou klobásu, aby nepopraskala: Řezník Kšána prozrazuje jednoduchý trik, aby byla křupavá
Madlenka1 uvařil 12. 10. 2010 13:41 Jednoduchá bramboračka v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madlenka1 uvařil 12. 10. 2010 13:41 Jednoduchá bramboračka v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Jednoduchá bramboračka v pomalém hrnci Okomentovat
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Retro okénko: Máslové Bebe sušenky se vyrábějí již od 50. let minulého století a dodnes se používají do mnoha dezertů
Únorové pranostiky předpovídají „Únorová voda – pro pole škoda,“ nebo také „Teplý únor – studené jaro, teplé léto“