Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
tejaja uvařila 30. 6. 2013 16:11 Jehněčí madailonky na pórku a olivách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 30. 6. 2013 16:11 Jehněčí madailonky na pórku a olivách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 30. 6. 2013 16:11 Jehněčí madailonky na pórku a olivách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 30. 6. 2013 16:10 Jehněčí madailonky na pórku a olivách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 30. 6. 2013 16:10 Jehněčí madailonky na pórku a olivách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Kam za jídlem na Colours of Ostrava: Hitem je polská pizza za 280 korun, zklamáním za 98 Kč rohlík s kuřetem na paprice
Hovězí roštěnky na cibuli krok za krokem: Na jejich dokonalou šťavnatost a měkkost stačí znát několik osvědčených fíglů