Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,80 g |
Tuky | 43,40 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 494 mg494 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2013 15:14
Jehněčí bych si dala s velkou chutí



1. 7. 2013 13:59
Chutná dobrota





1. 7. 2013 13:02
Ďakujem dievčatá za komentíky
Ja si kupujem od sestrinho známeho celé jahňa, tak cca 4 mesačné, krásne vyčistené, naporcované na veľké diely. My to už iba opláchneme ešte raz a naporcujeme na porcie a zamrazíme. Jahňa od baču je 






1. 7. 2013 12:07
Jednoduchý a moc dobrý recept, takové mám ráda. Jehněčí už také nějakou chvíli sháním. U nás v Hyperce i v Albertu jsem na jehněčí nenatrefila. Kouknu i v jiných marketech, ale většinou tam na to zapomenu 
+9


1. 7. 2013 09:44
Jana Remkova: Jani, víš, kde já získala jehněčí plecko? V mražáku v Albertu (supermarket) - přiznávám ale, že nebýt kamarádky prodavačky, kteá mě mírně nakopla, že tam je ve slevě, tak o tom nevím, neb do mražáků tam chodím leda tak pro zeleninové směsky. Teď už si zvykám a prohlížím pravý kout mražáku, kam dávaj slevy, občas jsou tam zajímavý věci, jukni taky.

1. 7. 2013 09:38
Hmm, kde vzít jehněčí, že jo
..Paráda, Terezko!


30. 6. 2013 20:50
Hmmm 







30. 6. 2013 20:41
Terezko, vypadá to moooc dobře



30. 6. 2013 18:55
Mňamka, s tím pórkem to musí být chutné



30. 6. 2013 18:47
Peknučké, šikula!

30. 6. 2013 18:46
tejaja: Jsi milá Terezko



30. 6. 2013 18:31
jarka skrobakova:
Vymenila som hlavnú fotku za tú, čo sa ti páči 



30. 6. 2013 18:31
Terezko, jehněčí - i skopové, máme moc rádi, je to krásný, jednoduchý recept

+2



30. 6. 2013 18:31
+ 2. bod
Mňam

- olivy jsem delší dobu neměla, o jehněčím ani nemluvím...




30. 6. 2013 18:29
Jehněčí je delikatesa , líbí se mi rcp 
Ta poslední fotka je krásná 



Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Bramborové škvarkové placky
Přidáno před 16 hodinami

Hovězí pečeně z Kolína nad Rýnem
Přidáno před 20 hodinami

Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Přidáno 8. 6. 2023 19:43

Kuřecí sýrová roláda
Přidáno 8. 6. 2023 08:08

Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a špenátem
Přidáno 7. 6. 2023 21:38

Vodňanské hovězí žížalky
Přidáno 7. 6. 2023 07:21
Právě bylo uvařeno:

Grilovaná krkovička
uvařil/a bertidlo
před 1 hodinou

Nadýchaný hrnečkový perník
uvařil/a Eliska99
před 6 hodinami

Nakládaný hermelín I
uvařil/a Eliska99
před 6 hodinami

Domácí houstičky
uvařil/a MarketaLaus
před 7 hodinami

Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
uvařil/a HelenaOborilova
před 7 hodinami

Shakshuka (arabske leco)
uvařil/a ripko
před 7 hodinami

Vláčné donutky à la koblihy
uvařil/a sterzova1963@seznam.cz
před 9 hodinami

Jednoduché tiramisu bez vajec
uvařil/a niklova
před 10 hodinami

Hovězí guláš se sušenými houbami
uvařil/a Ivana Ch
před 11 hodinami

Rajská omáčka
uvařil/a Miskaa
před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na pórku recepty z pórku jehněčí olivy jehněčí plec na pórku jehněčí albert olivy do mrazaku recepty albert jehněčí albert jehněčí pórek jednoduché moučníky
Suroviny: stehno jehněčí, pórek, olivy černé, cibule bílá, sůl, koření bílé mleté, paprika sušená sladká, olej
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
15 názorů