Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
mika59 uvařila 17. 6. 2019 19:28 Jogurtové knedlíčky s jahodovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 6. 2019 19:14 Jogurtové knedlíčky s jahodovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 6. 2019 19:14 Jogurtové knedlíčky s jahodovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na velikonoční boží milosti, fánky či křehotinky: Díky máslu jsou křehké, díky rumu voňavé a lahodné
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější