Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
SimiSima uvařila 7. 7. 2021 18:29 Kedlubnový krém se zeleným chřestem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 1. 5. 2021 11:45 Kedlubnový krém se zeleným chřestem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 1. 5. 2021 11:45 Kedlubnový krém se zeleným chřestem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Navštívili jsme novou cukrárnu Zdeňka Pohlreicha: Objednat si z Café Imperial Dolce můžete dorty a pečivo přes internet
Zapečená bramborová kaše je ideální pro využití zbytků v ledničce a posune obyčejnou přílohu do chuťových nebeských výšin