Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
1974andrea uvařila 11. 6. 2013 10:46 Kedlubny s uzenými kuřecími stehny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 11. 6. 2013 10:46 Kedlubny s uzenými kuřecími stehny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař Vráťa z Dock House radí, jak na dokonalou svíčkovou: Cibuli opečte hodně dohněda, pak bude chuť skvělá
Pane carasau: Křupavý chléb skvěle nahradí chipsy, čerstvý vydrží rok a na tuto pochoutku ze Sardinie potřebujete jen 3 ingredience
77 foto Se dvěma dětmi na Matějské: Tři hodiny nás vyšly na 2500 Kč, ale k mání je i langoš za 90 Kč nebo nugát za dvacku