7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
varilamyskakasicku uvařila 6. 10. 2012 20:29 Klobáskový uleželý salátek "pikant" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 10. 2012 20:19 Klobáskový uleželý salátek "pikant" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 10. 2012 20:18 Klobáskový uleželý salátek "pikant" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 10. 2012 20:18 Klobáskový uleželý salátek "pikant" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
13 foto Šunka s tvarem přímo do rohlíku: Otestovali jsme horkou novinku a víme, zda stojí za to pro ni vyrazit