KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
petram uvařila 13. 4. 2014 09:25 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 4. 2014 09:25 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 4. 2014 09:24 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 4. 2014 09:24 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 4. 2014 09:24 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeské zelňáky: Na křupavé slané placky z kysaného zelí a brambor stačí jen pár ingrediencí a jsou snadné na přípravu
21 foto Buchty po ránu: Šneky s pudinkem a rozinkami z plundrového těsta podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a nadýchané
15 foto Kašpárek v Hell's Kitchen klečel i ječel: Vaříte, abyste jídlo vyhodili, máte mě u zadku, vůbec nevnímáte, co říkám