Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
petram uvařila 13. 4. 2014 09:25 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 4. 2014 09:25 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 4. 2014 09:24 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 4. 2014 09:24 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 4. 2014 09:24 Koláč Prošívaná deka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Svatomartinské kuře nahradí i husu. Stačí přidat správné ingredience a bude chutnat a vonět úplně jako tradiční pečínka
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!